Британська розвідка назвала одну з причин військових провалів армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка назвала одну з причин військових провалів армії РФ в Україні

Британська розвідка назвала одну з причин військових провалів армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

За інформацією представників розвідки Великої Британії, відсутність військової дисципліни у лавах кремлівської окупаційної армії стала однією з причин ганебних військових поразок російських військ у війні проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

У лавах кремлівських окупантів хаос та відсутня елементарна дисципліна

Зокрема, за інформацією представників Міноборони Великої Британії, одним з яскравих прикладів недбальства у російській армії є відсутність динамічного захисту на корпусі танків.

Сукупний ефект цих невдач, ймовірно, є важливим фактором низької ефективності російських збройних сил, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

За даними британської розвідки, танки кремлівської армії дуже сильно зношені і це пов'язано із ігноруванням встановлення динамічного захисту на броню.  Це говорить про те, що російські сили не виправили культуру неефективного використання ERA, яка сходить до Першої чеченської війни 1994 року.

При правильному використанні динамічний захист знижує ефективність наближаються снарядів до того, як вони потраплять в танк. Досить імовірно, що багатьом російським танкістам не вистачає підготовки для підтримки динамічного захисту, що призводить або до поганої підгонки вибухових елементів, або до її повної відсутності. Ці недоліки, ймовірно, сприяють широко поширеним випадкам катапультування вежі, які добре задокументовані на відео очевидців з України, - наголошують представники британської розвідки.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?