Армія РФ у паніці почала тікати з порта у Бердянську після серії потужних вибухів — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ у паніці почала тікати з порта у Бердянську після серії потужних вибухів — Федоров

Армія РФ у паніці почала тікати з порта у Бердянську після серії потужних вибухів — Федоров
Джерело:  online.ua

За інформацією мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, після потужної ранкової бавовни російські військові злочинці почали терміново покидати порт Бердянська.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про потужну бавовну у Бердянську 

Федоров зазначив, що у порт заходили ворожі кораблі, на які завантажили вкрадене українське зерно і обладнання.

Дійсно, місцеві мешканці повідомляють, що після вибуху, який був в Бердянському порту декілька годин тому, ворог почав швидко як вивозити своє обладнання з Бердянського порту по сухопутній дорозі, так і відводити кораблі, які приїхали завантажувати, точніше сказати, красти наше зерно. Наразі немає інформації, чи вони завантажені чи ні, але точно там їм не місце, - підкреслив мер Мелітополя.

Федоров також наголосив, що окупанти вивозять вкрадене українське зерно не тільки по морю, а й за допомогою залізниці.

Тож сподіваємось, що наші героїчні військові найближчим часом звільнять наші тимчасово окуповані території і ми зможемо це остаточно припинити, - зазначив Федоров.

Що відомо про бавовну у порту Бердянська  

 у тимчасово окупованому російськими загарбниками Бердянську Запорізької області пролунали потужні вибухи. За інформацією місцевих Телеграм-каналів, "бавовна" була у морському порті, зазначалося, що звідти почали тікати ворожі судна.

Це вже не перший вибух у порту Бердянська. Зокрема, минулого разу внаслідок удару по порту були пошкоджені російські кораблі "Цезар Куніков" і "Новочеркаськ".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?