Армія РФ уже готується до колосальних втрат серед мобілізованих росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Армія РФ уже готується до колосальних втрат серед мобілізованих росіян

Армія РФ уже готується до колосальних втрат серед мобілізованих росіян
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна має намір взимку стабілізувати фронт в Україні, а навесні відновити активні бойові дії, у зв'язку з чим офіційна Москва прогнозує, що безповоротні втрати мобілізованих сягнуть близько 100 тисяч осіб.

Джерело: російське видання "Важные истории" з посиланням на два джерела, одне з яких наближене до ФСБ, а друге – до Генштабу ЗС РФ

Кремль прогнозує масштабні втрати серед мобілізованих росіян

Як вдалося дізнатися редакції видання "Важных историй", команда очільника Кремля чудово усвідомлює, що активізація бойових дій навесні передбачає колосальні втрати серед їхніх мобілізованих.

До весни наступного року втрати вбитими і пораненими можуть становити десятки тисяч Але це нікого не лякає: їх замінять строковиками, – цитують журналісти слова інсайдера, який є близьким до ФСБ РФ.

Окрім того, наголошується, що наближене до російського Генштабу анонімне джерело також поділилося з виданням прогнозом російського керівництва, згідно з яким втрати загарбників в Україні сягнуть близько 100 тис. Що важливо розуміти, насамперед йдеться про мобілізованих.

За словами інсайдера, до весни наступного року команда глава Міноборони РФ Сергія Шойгу має намір підготувати 120 тис. строковиків, яких зможуть відправити в Україну, щоб заповнити втрати серед мобілізованих. Власне, саме тому, як стверджує анонімне джерело видання, очільник Кремля не скасовує указ про часткову мобілізацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?