Байден вирішив надати Україні ще 400 млн доларів військової допомоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден вирішив надати Україні ще 400 млн доларів військової допомоги

Байден вирішив надати Україні ще 400 млн доларів військової допомоги
Джерело:  online.ua

23 листопада американський лідер Джо Байден наказав Державному департаменту США надати Україні ще 400 мільйонів доларів військової допомоги.

Джерело: сайт Білого дому

США нададуть Україні ще 400 млн доларів військової допомоги

Я доручаю державному секретареві... розпорядитися виділенням до 400 мільйонів доларів на оборонні статті та послуги міністерства оборони, а також на військову освіту та тренування, щоб надати допомогу Україні та ухвалювати рішення, необхідні відповідно до таких розділів, щоб спрямувати таке виділення (коштів), - заявив очільник Білого дому.

За словами очільника Держдепу США Ентоні Блінкена, у новому пакеті військової допомоги Штатів для України - зброя, боєприпаси та засоби ППО.

Американський дипломат офіційно підтвердив, що за дорученням президента Джо Байдена дає згоду на виділення 26-го з серпня 2021 року пакету військової допомоги для нашої країни.

Пакет на 400 мільйонів доларів включає додаткове озброєння, боєприпаси та засоби протиповітряної оборони із запасів Міністерства оборони США, - наголосив Ентоні Блінкен.

Варто звернути увагу на те, що таким чином загальна військова допомога офіційного Вашингтона для України досягне 19,7 млрд доларів з від початку роботи адміністрації Джо Байдена.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?