ISW розкрив плани Путіна щодо військових блогерів
Категорія
Політика
Дата публікації

ISW розкрив плани Путіна щодо військових блогерів

ISW розкрив плани Путіна щодо військових блогерів
Джерело:  online.ua

За словами представників Інститут вивчення війни (ISW), вони уважно проаналізували рішення російського диктатора Володимира Путіна щодо військових блогерів, яких він нібито захищає і підтримує "незалежність публікацій". Іноземні експерти дійшли висновку, що таким чином очільник Кремля намагається охопити націоналістичну аудиторію у РФ.

Джерело:  ISW

Навіщо Путін задобрює російських військових блогерів - пояснення ISW

Іноземні експерти звертають увагу на те, що президент РФ захистив військових блогерів від нападів міноборони, а також їхню "незалежність", незважаючи на те, що він посилює утиски і цензуру по всій країні.

Як вважають представники ISW, російські військові блогери не просто підтримують війну – вони стають групою з окремим голосом всередині Росії.

Окрім того, наголошується, що вони не є повністю відокремленими від російської влади.

Окремі з них зараз займають офіційні посади в Кремлі. Путін підвищив деяких відомих блогерів з великою кількістю підписників, щоб охопити націоналістичну аудиторію, до якої вони звертаються, і, що найважливіше, не допустити, щоб ця група відвернулася від путінізму.Популярність спільноти блогерів, ймовірно, є прямим результатом нездатності Кремля встановити ефективну присутність у Telegram, що випливає із загальної нездатності Путіна підготувати свій народ до серйозної і тривалої війни.

Як вдалося дізнатися американським аналітикам, російський диктатор продовжує подвоювати підтримку незалежності публікацій блогерів навіть тоді, коли посилює зусилля з мобілізації російського населення на війну. Ці два явища майже напевно пов'язані між собою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?