Армія РФ перейшла до оборони ще на двох напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ перейшла до оборони ще на двох напрямках

Армія РФ перейшла до оборони ще на двох напрямках
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління Нацгвардії полковник Микола Уршалович офіційно підтвердив, що армія Російської Федерації перейшла до оборони на Запорізькому та Херсонському напрямках.

Джерело: "Укрінформ"

Дедалі більша частина військ РФ переходить у режим оборони

На Запорізькому та Херсонському напрямках, де виконують бойові завдання воїни-гвардійці, ворог перейшов до оборони. Не маючи будь-яких досягнень на полі бою, окупанти продовжують обстріли наших позицій, - повідомив Микола Уршалович.

За словами представника НГУ, варварські ракетні атаки російських загарбників по цивільних об’єктах і населених пунктах ставлять під загрозу життя мирного населення України.

Окрім того, він додав, що нещодавно наші бійці із аеророзвідки 27-ї Печерської бригади на Лиманському, Донецькому та Запорізькому напрямках виявили і спільно з артилеристами знищили 4 САУ, 2 гаубиці, 6 ББМ, 2 одиниці спеціальної гусеничної та 12 одиниць автотехніки росіян.

Ба більше, наголошується, що протягом поточного тижня Збройні сили України встигли виконати 460 вогневих завдань, у результаті яких підтверджено знищення близько 80 солдатів РФ, трьох мінометів 120-го калібру з розрахунками та двох одиниць автотехніки.

Гуменюк повідомила, що контрнаступ ЗСУ уже розпочався

Не можна також не згадати про те, що 26 квітня глава пресцентру Сил оборони ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що контрнаступ Збройних сил України вже розпочався та йде невеликими, однак впевненими кроками.

Він тихесенько іде, такими невеличкими кроками, але впевненими. І йде він до того, що потужності ворога знищуються, зникають склади з боєприпасами, вибухають пункти зосередження техніки, прилітає в місця скупчення особового складу, - пояснила Гуменюк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?