Не перемога України. В Естонії назвали неочікувану умову для закінчення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Не перемога України. В Естонії назвали неочікувану умову для закінчення війни

Не перемога України. В Естонії назвали неочікувану умову для закінчення війни
Джерело:  online.ua

Як вважає головнокомандувач Сил оборони Естонії, генерал Мартін Херем, для остаточного завершення російсько-української війни недостатньо перемоги України — також вкрай важливо, щоб РФ розпалася на маленькі держави.

Джерело:  Postimees

Путін готовий воювати до останнього росіянина

Мартін Харен вирішив пояснити логіку російського диктатора Володимира Путіна у війні проти України.

Одна справа – скільки ресурсів є до Владивостока на різних складах, у містах і селах. Інша справа – стандарт того, що хтось вважає втратою, а хтось сприймає як втрату. Мені здається, що Росія сприймає втрату 500-600 солдатів в день як ознаку сили. Ми можемо втратити стільки і завтра, а ви не можете, я можу, і я прийду, і все одно візьму те, що мені належить.

На переконання головнокомандувача Сил оборони Естонії, Кремль справді налаштований на те, що воювати до останнього росіянина.

Він також звернув увагу на те, що армія РФ довела український народ до того до того, що українці не можуть зупинитися до виходу до своїх кордонів й наразі максимально зацікавлені в тому, щоб Росія розвалилася назавжди.

Чому війна повинна закінчитися винятково розпадом Росії

За словами Мартіна Херема, поки Росія залишається у своїх чинних кордонах - ризик того, що вона буде продовжувати нападати на сусідні країни, вкрай високий.

Росія повинна розпастися на маленькі держави, які не матимуть так багато влади та амбіцій, – переконаний естонський генерал.

Окрім того, він визнав, що його рідна країна дедалі ближче до ситуації Ізраїлю, де сили оборони завжди готові до того, що щось може статися.

Не сьогодні-завтра, але спокійніше від цього не стає. Я маю рахуватися з тим, що це може трапитися. Я не знаю, хто може передбачити, наскільки це ймовірно, але військова міць та історичний досвід показує – ми маємо бути готові, – попередив Мартін Херем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?