Армія РФ вдарила по Дніпропетровщині ракетою і з "Градів"
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила по Дніпропетровщині ракетою і з "Градів"

Армія РФ вдарила по Дніпропетровщині ракетою і з "Градів"
Джерело:  online.ua

Вночі 6 травня армія РФ обстріляла населені пункти у Криворізькому та Синельниківському районах у Дніпропетровській області - за попередніми даними, ніхто в результаті нових ударів ворога не постраждав.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка

Росія завдала ударів по селах у Дніпропетровській області

Ніч неспокійна. Окупанти обстріляли Криворізький та Синельниківський райони. Поцілили з «Градів» у Зеленодольську та Широківську громади. Влучили по двох селах. Ніхто не постраждав. У Покровській громаді «приліт» ракети. Втрапила у поле. Людей не зачепило, - йдеться в повідомленні Валентина Резніченка.

Що відомо про ракетні удари РФ по Дніпропетровській області

Російські війська регулярно обстрілюють Дніпропетровську область. Так, в результаті ракетних ударів по Дніпропетровщині 3 травня було сильно зруйновано залізничну інфраструктуру і поранено людину.

2 травня російська ракета знищила склад із зерном. 1 травня російські ракети у Синельниківському районі зруйнували склади агропідприємств: один пустий, інший з зерном.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?