Армія РФ вдарила по ліцею у Краматорському районі — 2 загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдарила по ліцею у Краматорському районі — 2 загиблих

Армія РФ вдарила по ліцею у Краматорському районі — 2 загиблих
Джерело:  online.ua

Вранці 7 травня російські війська завдали ракетного удару по Донецькій області, в результаті чого сталася пожежа на території корпусу № 1 Костянтинівського професійного будівельного ліцею в м. Костянтинівка Краматорського району.

Джерело: Фейсбук-сторінка ДСНС

2 людини загинули внаслідок удару РФ по Краматорському району

За словами надзвичайників, пожежу вдалося ліквідувати на площі 50 м.кв. Окрім того, повідомляється, що у процесі розбору завалів знайдено 9 постраждалих та двоє загиблих.

Згідно з останніми даними, від Головного управління ДСНС України у Донецькій області залучено 16 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Роботи по проведеню ліквідаціїї аварійно-рятувальної роботи продовжуються.

7 травня РФ завдала чимало ударів по різним регіонам України

Також нещодавно стало відомо, що ериторії Миропільської та Хотінської громад з повітря обстріляла ворожа російська авіація. Це трапилося сьогодні, 7 травня, пообіді, ракетами "повітря - земля".
В результаті обстрілу поранено людину - цю інформацію підтвердив глава області Дмитро Живицький.

Окрім того, наголошується, що російська армія двічі за добу вдарили ракетами по Одеській області. Звуки вибухів було чути вранці, а також по обіді. Окрім того, під удар ворога також потрапили Миколаїв та Хмельницька область.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?