Армія РФ зазнала численних втрат в результаті провального наступу на Донеччині — Сили оборони Таврійського напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ зазнала численних втрат в результаті провального наступу на Донеччині — Сили оборони Таврійського напрямку

Армія РФ зазнала численних втрат в результаті провального наступу на Донеччині — Сили оборони Таврійського напрямку
Джерело:  online.ua

За інформацією представників командування Сил оборони Таврійського напрямку, українські військові відбили наступ злочинної армії РФ в районі Авдіївки та Мар'їнки, ліквідувавши більше трьох рот ворожого особового складу.

Джерело: пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів на фронтах  

Зазначається, що під час провальних спроб наступу ворог втратив близько 50 одиниць військової техніки.

Зокрема, російські військові злочинці безуспішно намагались вести наступ  в районах Сєверного, Авдіївки, Мар’їнки та Побєди.

Однак ключові наступальні зусилля ворог зосередив в районі Авдіївки.

У той же час на території Запорізької області злочинна армія РФ концентрує зусилля на протидії просуванню українських військових.

Намагався відновити втрачене положення в районі Макарівки Донецької області, - зазначається у повідомленні пресцентру.

Також окупанти за останню добу відзначаються веденням активної оборони на Новопавлівському, Времівському та Оріхівському напрямках.

Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1 тис 344 вогневих завдань.

Втрати ворога вбитими та пораненими склали понад три роти. Знищено 51 одиницю військової техніки противника, - повідомляють у пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку.

Військові армії РФ вже розглядають втечу з Криму  

За інформацією представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, після серії вибухів на мостах в районі Чонгара російські військові почали серйозно розглядати варіант відсутупу з анексованого півострова.

Один з реальних сценаріїв, який для себе розглядають окупанти, це відхід з Криму. Значна частина окупаційної адміністрації та командування, розуміючи це, свої сім’ї вже вивезла, і активи так само вивезла, - зазначив Юсов.

Представник ГУР підкреслив, що певні підприємства на території анексованого півострова вже готуються до проведення евакуації і збирають документи для їхнього переміщення на територію Росії.

Зрештою, як додав Юсов, якщо подивитися на траншеї, які окупанти облаштовують у Криму, можна побачити, що значна їхня частина розташована далеко від кордону з материковою Україною.

Тому так, це сценарій, який вони для себе розглядають і розуміють його реалістичність, - підкреслив представник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?