Армія РФ знову готується форсувати Сіверський Донець
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ знову готується форсувати Сіверський Донець

Армія РФ знову готується форсувати Сіверський Донець
Джерело:  online.ua

Згідно з даними очільника Луганської області Сергія Гайдая, російські загарбники знову готуються форсувати Сіверський Донець, хоча уже декілька разів були розгромлені ЗСУ, коли намагалися це зробити.

Джерело: Фейсбук-сторінка Сергія Гайдая

Солдати РФ знову будуть форсувати Сіверський Донець

Рашисти готуються знову переправлятися через річку Сіверський Донець в Білогорівці…ідіоти Деякі ідіоти зрозуміли, чому їх туди посилають і цілий батальйон відмовився йти в атаку, але скоро підтягнеться "свіжачок". 2,5 тисячі одиниць важкої техніки вже йдуть в наш бік з раніше окупованих територій. Чекаємо чергову "підводну" серію у Білогорівці", - розповів Сергій Гайдай.

Він також звернув увагу на те, що наразі в області наші бійці активно готуються до двох великих наступів армії РФ на Сєвєродонецьк та прориву на трасу Лисичанськ-Бахмут з боку Попасної та Білогорівки.

Окрім того, наголошується, що з Попасної масово вивозять наших людей на раніше окуповані території, щоб мобілізувати та змусити воювати проти України. Ба більше, російські солдати починають мобілізовувати без медкомісії, до того ж, за словами Гайдая, на війну почнуть відправляти і жінок.

За словами Гайдая, медичне обладнання в окупованому Рубіжному краде головний лікар-зрадник Едуард Кравченко разом з кадирівцями.

Комунікацій на Луганщина немає. Люди не виходять з укриттів. Дізнатися чи живі люди - родичі не можуть, мобільний зв‘язок відсутній.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?