ЗСУ стримують наступ окупантів на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ стримують наступ окупантів на півдні України

ЗСУ стримують наступ окупантів на півдні України
Джерело:  online.ua

В штабі Оперативного командування "Південь" повідомили, що за добу українські захисники ліквідували на кордоні Миколаєвської та Херсонської областей 65 військових РФ та кілька одиниць ворожої техніки.

Джерело: Facebook-сторінка ОК "Південь"

ЗСУ стримують наступ окупантів на півдні України 

Представники ОК "Південь" зазначають, що армія РФ намагається поновити наступ на кордоні Херсонської та Миколаївської областей.

За добу за допомогою ракетно-артилерійських ударів у взаємодії з авіацією знищено станцію радіоелектронної боротьби, броньовану і автомобільну техніку ворогів.

Проте окупанти продовжують обстрілювати Миколаїв та околиці з систем залпового вогню.

В Одеській області правоохоронці та військові посилили контроль біля кордону з Молдовою. Українців закликали враховувати інтенсивність навантаження відповідних пропускних пунктів через додаткові фільтраційні заходи.

На Зміїному, намагаючись забезпечити прикриття від можливого ураження свого корабельного складу, рашисти вперто налаштовують комплекси протиповітряної оборони. Корабельне угруповання флоту рашистів зберігає в обов’язковій присутності підводний човен, незважаючи на змінну кількість кораблів, продовжує погрожувати ракетними ударами щонайменше 30 крилатих ракет, - зазначають представники ОК "Південь".

За минулу добу через обстріли армією РФ населених пунктів Миколаєвської області постраждали п'ятеро людей.

За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 5 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу, - зазначила  голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?