ЗСУ за добу відбили 10 ворожих атак на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ за добу відбили 10 ворожих атак на Донбасі

ЗСУ за добу відбили 10 ворожих атак на Донбасі
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що за минулу добу українські військові на сході України відбили 10 атак кремлівської окупаційної армії та знищили велику кількість танків, ворожої артилерії і бронетехніки.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Гайдая

Окупанти продовжують наступ на Донбасі 

На фронті Луганщини і Донеччини за добу відбито 10 атак ворога. Наші військовослужбовці знищили п’ять танків, п’ять артилерійських систем, шість одиниць бойової броньованої техніки, сім ворожих автомобілів, - зазначив очільник ОВА.

Разом з тим, за його словами, підрозділи ППО збили три безпілотних літальних апарати типу "Орлан-10".

При цьому рано вранці окупаційна армія з реактивних систем залпового вогню "Ураган" обстріляла Широківську громаду на Дніпропетровщині.

Окрім цього військові РФ завдали удару високоточними ракетами по Кременчуцькій ТЕЦ.

Відзначається, що всього по Кременчуку було нанесено 12 ракетних ударів, більшість ракет потрапили в нафтопереробний завод, одна - в ТЕЦ.

Постраждалих немає, але шкода заподіяна істотна. ТЕЦ тільки почала відновлювальні роботи, але на сьогоднішній день - ще один удар. Російські окупанти, напевно, хочуть, щоб 180 тисяч кременчужан, підключених до цієї ТЕЦ, були без тепла взимку, - зазначив очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

За інформацією аналітиків Пентагону, наразі на території України перебувають 105 батальйонно-тактичних груп РФ.

І до речі, прямо зараз — і я не згадував про це раніше — але, за нашими оцінками, Росія зараз має лише 105 діючих БТГ в Україн, - зазначає представник Пентагону.

Зазначається, що кількість російських БТГ на Донбасі продовжує зростати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?