Війна досягне переломного моменту в серпні і закінчиться до кінця року — очільник ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна досягне переломного моменту в серпні і закінчиться до кінця року — очільник ГУР

Війна досягне переломного моменту в серпні і закінчиться до кінця року — очільник ГУР
Джерело:  online.ua

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов вважає, що війна досягне переломного моменту в серпні і закінчиться до кінця року, а Путін хворий на рак і проти нього вже готують переворот.

Джерело: глава української розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю  Sky News

Путін хворий на рак і проти нього готують переворот

Глава військової розвідки України каже, що до середини серпня війна досягне перелому, а до кінця року завершиться. Поки що це найточніший і найоптимістичніший прогноз високопоставленого українського посадовця.

Генерал-майор Кирило Буданов також заявив, що в Росії вже триває переворот з метою усунення Володимира Путіна, а російський лідер серйозно хворий на рак.

Перелом буде у другій половині серпня. Більшість активних бойових дій буде завершено до кінця цього року. В результаті ми відновимо українську владу на всіх наших територіях, які ми втратили, включаючи Донбас і Крим, - сказав Буданов.

За його словами, російська тактика не змінилася, незважаючи на її зміщення на схід, і Росія зазнає величезних втрат.

Він сказав, що не був здивований невдачами Росії у війні.

Ми знаємо все про нашого ворога. Ми знаємо про їхні плани майже тоді, коли вони будуються. Європа бачить Росію як велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми боремося з Росією вже вісім років, і можна сказати, що ця широко розрекламована російська міць — це міф. Вона не така потужна. Це орда людей зі зброєю, - зазначив Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?