Очільник Пентагону вперше з початку війни поговорив з Шойгу
Категорія
Світ
Дата публікації

Очільник Пентагону вперше з початку війни поговорив з Шойгу

Очільник Пентагону вперше з початку війни поговорив з Шойгу
Джерело:  online.ua

Міністр оборони США Ллойд Остін вперше від початку російського вторгнення поговорив зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу.

Джерело: Пентагон

Ллойд Остін провів переговори з Сергієм Шойгу

13 травня міністр оборони Ллойд Дж. Остін III вперше з 18 лютого провів розмову з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу. Міністр оборони Остін закликав до негайного припинення вогню в Україні та наголосив на важливості збереження ліній зв'язку, - йдеться в повідомленні.

Інших деталей розмови не розголошується.

В міністерстві оборони Росії повідомили, що Шойгу та Остін обговорили "актуальні питання міжнародної безпеки, включаючи ситуацію в Україні".

Там також заявили, що розмова відбулася з ініціативи США.

Минулого місяця Остін заявив, що Вашингтон хоче "побачити Росію ослабленою до такої міри, що вона не зможе робити те, що робила під час вторгнення в Україну".

Ллойд Остін (фото — facebook.com)

Нагадаємо, що раніше очільник Міністерства оборони України Ллойд Остін був переконаний, що Україна може виграти війну проти Росії з правильним обладнанням та належною підтримкою.

Щодо їхньої здатності перемагати, перший крок до перемоги — це віра в те, що ти можеш перемогти. І тому вони вірять, що ми можемо перемогти. Ми віримо, що ми — вони — можуть перемогти, якщо у них буде правильне обладнання, правильна підтримка, і ми збираємося зробити все, що в наших силах, і продовжимо робити все, що в наших силах, — наголосив очільник Пентагону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?