Армії РФ важливо захопити Авдіївку в якості хоч якоїсь перемоги — речник ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Армії РФ важливо захопити Авдіївку в якості хоч якоїсь перемоги — речник ЗСУ

Війна Росії проти України

Російська армія зібрала і кинула все, що є, на Авдіївський напрямок. Ворог втратив майже 300 одиниць техніки, а втрати в живій силі – більш як 3000 осіб.

Росіяни штурмують Авдіївку

Місто Авдіївка Донецької області є єдиним шансом для росіян, щоб показати перемогу. Однак окупаційні війська несуть великі втрати.

Про це заявив речник Таврійського напрямку Олександр Штупун у ефірі телемарафону.

Їм важливо захопити Авдіївку, бо це єдиний шанс на даний момент, де вони можуть показати хоч якусь перемогу. Іншого варіанту у них немає, – заявив він.

За словами Штупуна, росіяни зібрали і кинули все, що є на Авдіївському напрямку, на штурм Авдіївки.

Плюс це певні висоти, які в стратегічному плані є ласими для ворога. Але ворог отримує по зубах. Наразі чотири доби поспіль зростають втрати ворога. Ворог втратив майже 300 одиниць техніки, а втрати в живій силі - більш як 3000 осіб, – додав він.

Ситуація в районі Авдіївки

В останні дні серйозно загострилася ситуація в районі Авдіївки Донецької області. Окупанти використовують фосфор при веденні наступальних дій в районі Авдіївки.

При цьому за словами спікера Таврійського напряму Олександра Штупуна, вже третій день поспіль спостерігається тенденція збільшення втрат у живій силі – понад 750 осіб за добу загальних втрат ворога. Крім того, з 10 по 12 жовтня під Авдіївкою українські сили знищили 33 російські бронемашини та 15 танків.

Крім того, начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш сказав, що російські війська штурмують позиції українських сил у районі Авдіївки Донецької області тисячами та десятками одиницями техніки. Від постійних боїв за місто, які не вщухають вже четверту добу, місто все у вогні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?