ЗСУ змусили армію РФ відступити в районі Копанів у Запорізькій області — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ змусили армію РФ відступити в районі Копанів у Запорізькій області — Федоров

ЗСУ
Джерело:  online.ua

Українські військові змусили злочинців терористичної армії РФ відступити з передових позицій в районі населеного пункту Копани у Запорізькій області. 

Що відомо про успіхи ЗСУ у Запорізькій області

За інформацією мера окупованого злочинною армією РФ Мелітополя Івана Федорова, українським військовим вдалось вибити росіян з передових позицій в районі Копанів.

Федоров підкреслив, що підрозділам 128-ї гірсько-штурмової бригади танками вдалось вибити військових злочинців армії РФ з передових позицій неподалік Копанів Запорізької області.

Ціна кожного звільненого метра нашої землі - надвелика!

На Запоріжжі окупанти намагалися повернути втрачені позиції в районі Роботиного.

Одночасно ЗСУ продовжують наступальну операцію у напрямку Мелітополя та штурми під Бахмутом, армія Росії зазнає втрат у піхоті та техніці, виснажується.

Українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, техніки та мосту противника. Збито винищувач Су-25 та безпілотник-розвідник "Орлан-10".

Ракетники та артилеристи вразили пункт управління, район зосередження ворога, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби.

Що відомо про ситуацію на східному фронті

За день на фронті відбулося 68 бойових зіткнень.

У напрямку Куп'янська було 12 невдалих штурмів росіян у районах Синьківки, Іванівки та Кислівки.

Поблизу Кремінної було відбито атаки в районі Макіївки Луганської області.

Продовжуються запеклі бої під Авдіївкою, Сили оборони відбили 10 атак у районі самого міста, а також 15 атак у районах Кераміки, Тоненького, Сєверного, Первомайського та Нетайлового.

Також відбито близько 10 штурмів у районі Мар'їнки, а також атаки у районі Старомайорського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?