Атака на Кримський міст — з'явилася перша реакція ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака на Кримський міст — з'явилася перша реакція ГУР

Атака на Кримський міст — з'явилася перша реакція ГУР
Джерело:  online.ua

Нова атака на Кримський міст, яка відбулася вночі 17 липня, стала несподіванкою не лише для росіян, а й також для українців. На інцидент уже відреагував представник ГУР МО Андрій Юсов, нагадавши слова очільника розвідки Кирила Буданова: "Кримський міст — конструкція там зайва".

Джерело: "Суспільне"

У ГУР прокоментували атаку на Кримський міст

За словами Андрія Юсова, руйнування секції моста стануть причиною нових проблеми окупантів з логістикою, що є величезною перевагою для українських воїнів.

Зараз весь світ бачить багатокілометрові затори і порушення мостових конструкцій. Що стосується додаткових коментарів причин цього – ми не коментуємо. Можна лише процитувати слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова про те, що "Кримський міст – конструкція там зайва", – наголосив Андрій Юсов.

Представник ГУР МО також звернув увагу на те, що російські загарбники використовують Крим як великий логістичний хаб для переміщення сил і засобів в глиб території України.

Звичайно, будь-які логістичні проблеми це додаткові ускладнення для окупантів, які створюють потенційні переваги для українських сил оборони, — додав Юсов.

Як у ВМС коментують атаку на Кримський міст

Останні гучні події також прокоментував речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Він іронічно зазначив, що "курортний сезон" у Криму у розпалі.

У Криму наразі – літо, курортний сезон. Через це все більше людей курить у невстановлених для цього місцях, бо наплив туристів. Тому в них вночі щось вибухає, – наголосив спікер.

Плетенчук жартома припускає, що міст просто могли модернізувати до рівня розвідного.

Він також нагадав про те, що Кремль багато разів попереджали про те, що там м'які ґрунти, будувати такі споруди там не можна, вони не витримають.

Причин може бути багато, – підсумвав речник ВМС ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?