Атаки по аеродромах на території РФ довели здатність ЗСУ вражати цілі на на великій відстані — FT
Категорія
Україна
Дата публікації

Атаки по аеродромах на території РФ довели здатність ЗСУ вражати цілі на на великій відстані — FT

Атаки по аеродромах на території РФ довели здатність ЗСУ вражати цілі на на великій відстані — FT
Джерело:  online.ua

У матеріалі видання  Financial Times зазначається, що удари по стратегічних аеродромах окупаційної армії на території РФ довели здатність українських військових успішно вражати цілі на великій відстані без використання західної зброї.

Джерело:   Financial Times

Україна має засоби точного ураження цілей на великій відстані 

За словами представників Міноборони України та західних аналітиків, удари по стратегічних аеродромах РФ — частина нової стратегії, спрямованої на зрив військового планування окупаційної армії.

Атаки повторюються. У нас немає обмежень щодо дальності, і незабаром ми зможемо вразити всі цілі на території Росії, у тому числі в Сибіру, - зазначив виданню на умовах анонімності радник уряду України з питань оборони.

У матеріалі також зазначається, що Україна публічно не стала брати на себе відповідальність за удари по аеродромах на території РФ і досі багато деталей не розкриваються, що також характерне для інших операцій Києва, зокрема атака на базу РФ у Севастополі.

Але що відрізняє останні удари України від інших, то це їхня дальність і те, що вони пробили російську систему ППО, вразивши стратегічні військові бази, які раніше вважалися невразливими.

Аналітики вважають, що одним із довгостроковим результатом атак може стати розосередження Росією своїх літаків усередині країни, що допоможе захистити їх від нових атак, але ускладнить операції за їх участю.

Ці атаки... безумовно, зроблять росіян менш впевненими... Їм доведеться подумати про те, як розподіляти військове майно та забезпечувати його безпеку, - зазначив представник західного міністерства оборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?