Путін уперше за 10 років скасовує щорічну пресконференцію — ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін уперше за 10 років скасовує щорічну пресконференцію — ЗМІ

Путін уперше за 10 років скасовує щорічну пресконференцію — ЗМІ
Джерело:  online.ua

Як стверджують російські пропагандисти, щорічна велика пресконференція очільника Кремля Володимира Путіна вочевидь не відбудеться цього року, оскільки досі немає рішення про те, чи проводити її до кінця року. Цілком можливо, що рішення диктатора пов'язане з останніми провалами армії РФ на полі бою та втратою Херсона, який був найбільшим досягненням росіян за весь період війни.

Джерело: російська агенція "РБК" з посиланням на свої анонімні джерела

Путін скасував щорічну пресконференцію вперше за багато років

Що важливо розуміти, починаючи з 2012 року підсумкова пресконференція російського диктатора проходила в грудні.

Поки немає остаточного рішення про те, чи проводити цього року пряму лінію.

За словами двох інших знайомих з обговоренням питання співрозмовників РБК, підготовка до заходу наразі ще не ведеться.

Один із інсайдерів пропагандистів також заявив, що під час ухвалення остаточного рішення враховуватимуть, зокрема, ситуацію на війні.

Путіна також не буде на саміті G20

Не можна не згадати про те, що очільник Кремля також відмовився брати участь у саміті Великої двадцятки - він навіть не захотів виступати у онлайн-форматі.

Однак, як вдалося дізнатися іноземним журналістам, авторитетні індонезійські політики, зокрема й президент Джоко Відодо, закликають світових лідерів пом’якшити свою критику Росії, щоб уникнути завершення саміту G20 на Балі цього тижня без ухвалення спільної заяви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?