Пригожин має конфлікт з Шойгу й планує йому помститися
Категорія
Політика
Дата публікації

Пригожин має конфлікт з Шойгу й планує йому помститися

Пригожин має конфлікт з Шойгу й планує йому помститися
Джерело:  online.ua

За словами українських активістів, особистий "повар Путіна" і засновник "ПВК Вагнера" Євген Пригожин має намір помститися очільнику Міноборони РФ Сергію Шойгу через поразки російської армії під час війни в Україні. 

Джерело:  Центр національного спротиву

Пригожин хоче помститися Шойгу за поразки окупантів на полі бою

Активісти звертають увагу на те, що у серед вищого військового керівництва РФ продовжують спалахувати конфлікти.

Засновник "ПВК Вагнера" звинувачує у провалах очільника Міноборони РФ та Герасимова, а ті своєю чергою кивають на Путіна.

Ба більше, як вдалося дізнатися, глава Чечні Рамзан Кадиров та його польові командири активно створюють на тимчасово окупованих територіях свою бізнес-мережу та отримують все більше влади.

За словами активістів, нещодавно відбулась неофіційна зустріч Пригожина та глави адміністрації президента РФ Антона Вайно, під час якої обговорювали нові поразки росіян на фронті в Україні.

Пригожин і далі наполягає на тому, що Шойгу має понести відповідальність. Та під час розмови учасники також озвучували думки про негативний вплив Путіна на перебіг війни, адже президент РФ в особистому порядку може змінити плани військових та втручатися в тактичний рівень планування, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що армія РФ невпинно втрачає живу силу та техніку, однак "кадировці" набувають все більшу вагу.

Також стрімко розростається чисельність "ПВК Вагнера", бандформування Пригожина яке значною мірою укомплектоване із засуджених.

Деградація політичних еліт РФ призводить до повернення феодальних традицій в державному управлінні РФ. Так, окремі політичні гравці в РФ посилюють свої власні позиції, - підсумовують представники ЦНС.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?