Аваков вперше відверто розповів про свою відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков вперше відверто розповів про свою відставку

Аваков вперше відверто розповів про свою відставку
Джерело:  online.ua

Колишній очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков публічно зізнався, що пішов у відставку, бо не хотів брати участь у "деяких речах, з якими не згоден".

Джерело: "Україна 24"

Арсен Аваков назвав причину своєї відставки

"Кілька місяців перед відставкою відчував певний дискомфорт. Тому в якийсь момент часу ми сіли, поговорили з президентом дуже відкрито, і я сказав йому – це за вас голосували 73%, це на вас відповідальність, тому я жодною мірою не хочу тут дискутувати і не маю права – моя точка зору така, ваша – така. Правильно мені йти у відставку, а вам намагатись знаходити інші рішення", - розповів Арсен Аваков.

Як стверджує колишній міністр, 7,5 років на посаді очільника МВС – це період "великого навантаження, великих випробувань та великої відповідальності".

За словами Авакова, глава держави Володимир Зеленський запросив його "як компетентну людину, яка може робити цю складну справу", і що він "пропрацював два з лишком роки, допоки не побачив, що його компетентність не може реалізувати себе далі – і це призвело до відставки".

Політик також зізнався, що не хотів "брати участь у деяких речах, з якими не згоден". Аваков звернув увагу на те що "не проста людина у спілкуванні, якщо йдеться про компетентні та професійні речі", "вміє казати "ні", а це не всім подобається".

Ексглава МВС також почав стверджувати, що до нього міг звернутися президент з того чи іншого питання та запитати його думки, а він нібито міг відповісти: "Це повна нісенітниця, так робити не можна".

"Раніше я міг провести незалежні вибори, незалежно від того, як на мене тиснуть, міг дозволити собі розслідувати будь-які інциденти на дорогах, у тому числі з депутатами, і це створювало правильний рух, а потім стало не так", - поскаржився Аваков.

Політик дуже задоволений тим, що він більше не читає о 5 ранку зведення та плани на день, а може подивитися кліп Тіни Кароль чи новини у світі технологій.

Читайте також:

  • Це неприпустимо — Аваков жорстко розкритикував РНБО

  • У Зеленського попередили про пастку Путіна та ймовірність великої війни

  • Зеленський обговорив з Меркель ситуацію на Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?