Аварію на ЧАЕС зобразили в 3D: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Аварію на ЧАЕС зобразили в 3D: опубліковано відео

Аварію на ЧАЕС зобразили в 3D: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Білорусі журналісти створили 3D-відео, в якому представили повну інформацію про аварію на Чорнобильській атомній електростанції, яка сталася 30 років тому,
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Крім того, білоруські журналісти створили сайт, присвячений чорнобильській катастрофі.


"Аварія на Чорнобильській АЕС була надзвичайно важкою в історії атомної енергетики. Білорусь прийняла на себе основні наслідки вибуху. Цей сайт присвячений причинам аварії, її жертвам і тому, як Чорнобиль досі впливає на життя людей", - йдеться в описі сайту.
Нагадаємо, катастрофа на Чорнобильській АЕС сталася 26 квітня 1986 року. Аварія розцінюється як найбільша у своєму роді за всю історію атомної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічними збитками.
Раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко в день 30-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції вшанував пам'ять ліквідаторів та жертв катастрофи.
Також повідомлялося, що  до 30-х роковин трагедії українські режисери зняли кілька фільмів, щоб показати, чим є місто Прип'ять сьогодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?