Авдіївка знов під обстрілами: стало відомо про пораненого серед мирних жителів
Категорія
Події
Дата публікації

Авдіївка знов під обстрілами: стало відомо про пораненого серед мирних жителів

Авдіївка знов під обстрілами: стало відомо про пораненого серед мирних жителів
Джерело:  online.ua

6 квітня бойовики так званої ДНР знову обстріляли Авдіївку з мінометів: наслідки обстрілу відчули на собі мирні жителі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павла Жебрівського.

Читайте також: Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці, є постраждалий
"Знову "рускій міръ" лупить по житлових кварталах Авдіївки із мінометів. Щойно отримали повідомлення про осколкове поранення 45-річного мешканця. Міна розірвалась у подвір'ї господарства по вул.Соборній. Чоловіка госпіталізовано", - повідомив Жебрівський.
"Зараз обстріли йдуть також по околицях Мар'їнки і Красногорівки. Кожного вечора, із настанням темноти, як справжня нечиста сила, окупанти обстрілюють не тільки позиції наших оборонців але й мирні міста і села, практично по усій лінії розмежування", - додав чиновник.
При цьому глава Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін уточнив, що інцидент стався близько 19:15.
Як повідомляв ONLINE.UA, 6 квітня через провокації бойовиків "ДНР" українські сили у Павлополі на Маріупольському напрямку АТО були змушені відкривати вогонь у відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?