Авіакатастрофа в Росії: з'явилося відео мітингу в Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

Авіакатастрофа в Росії: з'явилося відео мітингу в Донецьку

Авіакатастрофа в Росії: з'явилося відео мітингу в Донецьку
Джерело:  online.ua

В окупованому проросійськими бойовиками Донецьку провели мітинг в пам'ять  загиблих в авіакатастрофі літака Ту-154 Міноборони Росії, який впав у Чорне море.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook.


Читайте також: Хочете, щоб у нас було Алеппо: мережу обурили фото квітів біля посольства Росії в Києві


За інформацією місцевих жителів, мітинг анонсували за дві години до проведення. Учасники зібралися на площі біля будівлі обласної адміністрації. В ході заходу кілька разів ударили в дзвін, після чого на колонках включили траурну музику.


На мітингу були присутні батьки дітей, яким нібито допомогла  директор фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глінка, відома як "Доктор Ліза" і загибла в авіакатастрофі Ту-154. Відзначимо, що "Доктор Ліза" займалася гуманітарною діяльністю в місцях роботи російських військових на окупованій території Донбасу, і в її адресу звучали звинувачення у викраденні дітей.


У мережі з'явилося фото і відео з місця проведення мітингу в Донецьку:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі були оприлюднені гучні версії причин падіння Ту-154 Міноборони Росії в Чорне море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?