Австралія обіцяє передати Україні системи дистанційного озброєння
Категорія
Україна
Дата публікації

Австралія обіцяє передати Україні системи дистанційного озброєння

Австралія обіцяє передати Україні системи дистанційного озброєння
Джерело:  online.ua

Представники оборонної австралійської компанії Electro Optic Systems пообіцяли передати Україні системи дистанційних озброєнь на суму в 80 млн доларів.

Джерело: заява представників компанії

Україна отримає від Австралії дистанційні системи озброєння 

Підрозділ EOS Defense Systems уклав контракт з українським державним зовнішньоторговельним підприємством "СпецТехноЕкспорт" на постачання в Україну до ста своїх важких RWS, включаючи запасні частини та супутні послуги, - йдеться у повідомленні компанії.

Зокрема, контракт передбачає протягом 2023-2024 років поставки Україні систем дистанційних озброєнь.

При цьому, за умовами контракту у найближчі тижні відбудеться проведення демонстраційних випробувань цих систем озброєнь.

Продукт виготовляється в Австралії. При виконанні цього контракту EOS спиратиметься на мережу підтримки та ланцюжок поставок, що складається з більш ніж ста постачальників, розташованих в Австралії та інших країнах світу, - повідомили представники компанії.

Що відомо про дистанційні системи озброєння 

Системи дистанційного озброєння використовуються кількома військовими службами в Австралії, Північній Америці, Європі та Азії.
RWS може бути інтегрована в різні транспортні засоби та платформи та використовуватися для широкого спектра завдань.
Вона забезпечуватиме повну бойову готовність, оскільки екіпаж керує системою, захищеною всередині транспортного засобу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?