Автомобіль пропагандистки Дар'ї Дугіної підірвали дистанційно
Категорія
Політика
Дата публікації

Автомобіль пропагандистки Дар'ї Дугіної підірвали дистанційно

Автомобіль пропагандистки Дар'ї Дугіної підірвали дистанційно
Джерело:  online.ua

22 серпня російські слідчі передали росЗМІ інформацію, що автомобіль, у якому загинула прокремлівська пропагандистка Дар'я Дугіна, дочка "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, підірвали дистанційно.

Джерело: російське прокремлівське видання ТАСС, телеграм-канал Mash

З'явилися нові подробиці підриву авто пропагандистки Дар'ї Дугіної

Встановлено, що бомбу на машині Дугіної привели в дію дистанційним способом. Імовірно, за автомобілем стежили та контролювали його пересування, - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що про це видання дізналося від свого анонімного джерела у правоохоронних органах РФ.

Mash також зазначають, що за автомобілем, в якому їхала Дугіна, стежили люди із безособовими телефонами.

За даними видання, слідство розглядає версію, що вибуховий пристрій у автомобілі спрацював після дзвінка з одного з цих телефонів.

Що відомо про ліквідацію пропагандистки Дугіної

Ввечері 20 серпня у Підмосков’ї, в районі селища Великі Вязьоми підірвалась автівка Land Cruiser Prado, за керком якої перебувала донька відомого кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’я.

Російська влад одразу почала звинувачувати у цьому Україну, однак Офіс президента Зеленського відкинув усі звинувачення.

Ввечері 21 серпня члени "Національної республіканської армії" взяли на себе відповідальність за підрив авто Дугіної, а також пообіцяли,зо знищать російського диктатора Володимира Путіна та усіх його полічників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?