Азов повідомляє про штурм "Азовсталі" й просить врятувати цивільних
Категорія
Україна
Дата публікації

Азов повідомляє про штурм "Азовсталі" й просить врятувати цивільних

Азов повідомляє про штурм "Азовсталі" й просить врятувати цивільних
Джерело:  online.ua

Заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар звернувся до усієї міжнародної спільноти, щоб світ нарешті зроби усе можливе, щоб звільнити людей з блокадного Маріуполя.

Джерело: Твіттер-сторінка полку "Азов"

"Азов" закликає рятувати людей з Маріуполя

Паламар звертає увагу на те, що перемир’я у Маріуполі немає. За його словами, кожні три хвилини падають авіаційні бомби, а росіяни намагаються штурмувати позиції українських захисників.

Представник "Азову" також повідомив, що "хлопці тримаються з останніх сил", а мирне населення потрібно негайно рятувати.

Сьогодні великий день і попри це ворог продовжує скидати авіаційні бомби, гатить корабельна артилерія, стріляють гармати, продовжують бити ворожі танки, піхота намагається штурмувати. Я хочу, щоб у цей день чи на фронті, чи у себе вдома, чи у переселенні кожен задумався про цінності. На 60 день війни, я думаю, кожен зрозумів, що матеріальне – це ніщо, у порівнянні з тим, щоб обійняти своїх дітей, поговорити з близькими, насолодитися тишею… У цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки і насолоджуєтеся перемир'ям, у Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому не винних дітей, - наголосив Святослав Паламар.

Окрім того, представник "Азову" подякував усім людям, хто максимально докладає зусиль для звільнення людей з Маріуполя, а також закликав весь світ зробити усе для цього.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?