"Азов" у відповідь на рішення суду РФ закликав визнати Росію державою-терористом
Категорія
Україна
Дата публікації

"Азов" у відповідь на рішення суду РФ закликав визнати Росію державою-терористом

"Азов" у відповідь на рішення суду РФ закликав визнати Росію державою-терористом
Джерело:  online.ua

Полк "Азов" відреагував на визнання його в РФ "терористичною організацією". Українські військові закликали світову спільноту визнати РФ державою-терористом.

Джерело: заява полку "Азов"

В Азові відповіли на визнання полку "терористичною організацією" в РФ

У Полку підкреслили, що після публічної страти військовополонених полку "Азов" в Оленівці, Росія шукає нові приводи і пояснення для своїх воєнних злочинів. Верховний суд Росії визнав полк "Азов" "терористичною організацією".

Недоімперія, яка щодня погрожує знищити світ ядерною зброєю, чий президент закликав "мочить в сортирах", підривав будинки з власними громадянами, душив отруйним газом власних і сирійських жінок і дітей, має отримати по зубах раз і назавжди, - йдеться в заяві.

Там закликали Держдеп США та уповноважені органи інших держав, які вважають себе цивілізованими, визнати РФ державою-терористом.

Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби здійснюють воєнні злочини. Потурання цим злочинам чи мовчання - це співучасть! Весь світ має об‘єднатися проти держави-терориста!

Фото — facebook.com/sso.azov.kharkiv

Нагадаємо, що 2 серпня Верховний суд Росії визнав український добровольчий батальйон "Азов" "терористичною організацією" та заборонив його діяльність на території РФ.

Своїм рішенням російська сторона може загальмувати весь процес обміну. Тепер РФ може засудити до довічного ув’язнення українських бійців без права помилування та обміну.

При цьому, у так званих "ЛДНР" їм може загрожувати страта.

Раніше засновник полку "Азов" Андрій Білецький написав, що підрозділи "Азову" оголосили полювання на усіх причетних до масового вбивства українських військовополонених в Оленівці 29 липня.

Я від імені Азовських підрозділів оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані, - написав він.

В "Азові" додали, що збирають інформацію про виконавців цього воєнного злочину.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?