"Азов" відкинув звинувачення ФСБ у нібито причетності до вбивства Дугіної
Категорія
Україна
Дата публікації

"Азов" відкинув звинувачення ФСБ у нібито причетності до вбивства Дугіної

"Азов" відкинув звинувачення ФСБ у нібито причетності до вбивства Дугіної
Джерело:  online.ua

Полк "Азов" заявив, що документ, яким ФСБ намагаються довести причетність "Азову" до підриву авто Дугіної, насправді є черговою "візитівкою Яроша". Жінка, яку намагаються звинуватити, до полку не має жодного стосунку.

Джерело: полк Азов

Азов спростував звинувачення ФСБ

Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували фсб у своєму звіті щодо розслідування теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного відношення до полку "Азов" та ніколи не належала до нашого підрозділу, - йдеться в заяві.

Там додали, що так званий документ, яким спецслужби Росії намагаються довести причетність "Азову" до підриву авто Дарини Дугіної, насправді є не більш ніж черговою "візитівкою Яроша".

А сам теракт, на думку полку, – це підготовка до "трибуналу" над азовцями. Адже таким чином Росія підігріває суспільну думку своїх громадян щодо "необхідності" такого судилища.

Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо усіх, в чиїх силах це зупинити, зробити все можливе, щоб так званого "трибуналу" не відбулося.

Нацгвардія прокоментувала звинувачення ФСБ

У Нацгвардії повідомили, що російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що ФСБ повідомляє, що вбивство дочки Олександра Дугіна Дар'ї підготовлено та вчинено українськими спецслужбами.

Виконавицею нібито є громадянка України Вовк Наталія Павлівна.

Крім того, російські пропагандисти повідомляють, що Вовк нібито раніше проходила службу у складі українського батальйону "Азов".

Таким чином, зазначають у Нацгвардії, намагаючись виправдати серед своїх громадян попереднє рішення щодо визнання підрозділу Національної гвардії України терористичною організацією, показуючи росіянам «злочини, які вчиняють aзoвці» на території РФ.

Повідомляємо, що громадянка Вовк Наталія Павлівна не проходила службу в окремому загоні спеціального призначення Національної гвардії «Aзов».Таких історій, очевидно, ще буде багато. Тим більше напередодні головного державного свята України.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?