Барбра Стрейзанд відверто розповіла про залицяння принца Чарльза
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Барбра Стрейзанд відверто розповіла про залицяння принца Чарльза

Барбра Стрейзанд відверто розповіла про залицяння принца Чарльза
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших легенд Голлівуду Барбра Стрейзанд вирішила відверто розповісти про те, як майже 50 років тому познайомилася з сином Єлизавети ІІ принцом Чарльзом. За словами співачки, вона пригостила його чаєм, а він відправив їй квіти з власного саду.

Джерело: Lorraine

Барбра Стрейзанд розказала про флірт з боку принца Чарльза

Як стверджує співачка, у 1974 році про зустріч з нею попросив сам принц Чарльз, якого підкорив неймовірний талант артистки. Барбара звертає увагу на те, що їхнє знайомство відбулось на студії Warner Brothers в Сан-Дієго, коли син Її Величності служив у Королівському флоті. Що цікаво, на той час йому було 26 років, а Барбрі Стрейзанд – 32 роки.

"Він попросив зустрітися зі мною, тому прийшов на студію. Я запропонувала чашку чаю і подумала: "Їм не треба перевіряти мене на отруту чи щось подібне?", – зазначила Барбара Стрейзанд.

Після цього швидкого знайомства їм вдалося стати друзями. Співачка відпочивала в заміській резиденції принца Чарльза Хайгров і гуляла його садами. За словами співачки, принц доволі часто поводився так, ніби залицявся до неї.

Незадовго після знайомства артистка зупинилась в лондонському готелі й помітила в номері свіжі квіти. Помічниця запевнила, що букет передав фанат на ім'я Чарльз, однак у записці вона побачила королівську печатку.

"Це були квіти з його саду. Помічниця просто прийняла його за шанувальника. Це було так смішно", – поділилась Стрейзанд.

Артистка розповідає, що вони з принцом Уельським тісно дружили ще до того, як він зустрів Діану.

"Якби я правильно розклала карти, я могла б стати першою єврейською принцесою",– пожартувала артистка.

Варто звернути увагу на те, що принцеса Діана також товаришували з представниками шоу-бізу. На офіційному прийомі в Білому домі вона танцювала з американським актором Джоном Траволтою, а для Елтона Джона стала близькою подругою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?