Барселона може виграти Лігу Чемпіонів. Тренер Антверпена пояснив причину
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона може виграти Лігу Чемпіонів. Тренер Антверпена пояснив причину

Барселона може виграти Лігу Чемпіонів. Тренер Антверпена пояснив причину
Джерело:  online.ua

Колишній півзахисник "Барселони" та нинішній тренер "Антверпена" Марк ван Боммель прокоментував поразку своєї команди у Лізі чемпіонів з рахунком 0:5. Він зазначив, що команда з Каталонії має шанс виграти Лігу чемпіонів цього сезону.

Джерело:  Mundo Deportivo

Барселона може стати переможцем ЛЧ

Говорячи про гру своєї команди після матчу, колишній півзахисник збірної Нідерландів сказав, що хоча його підопічні добре володіють м'ячем, "Барселона" завжди була на крок попереду.

Їхні перші три удари по воротах були для них трьома голами. Я думав, що ми добре володіємо м'ячем, і не можу ні в чому звинувачувати свою команду. Це, звичайно, рівень Ліги чемпіонів. Вони на вершині світу, — розповів Марк Ван Боммель.

46-річний тренер, який виграв Лігу чемпіонів УЄФА з "Барселоною" ще у сезоні 2005/06, додав, що ця поразка стане великим уроком для його команди.

Вони грають, граються, крутяться, ось куди нам треба йти, але до цього нам ще дуже далеко, але це не прикро. Для нас це дуже важливий навчальний момент. Звісно, програти з рахунком 5:0 важко." Це непросто, але ми виклалися на повну і зіграли добре, — додав наставник.

Гаві та Фелікс після матчу (фото: REUTERS/Albert Gea)

До слова, "Барселона" розпочала свою кампанію в Лізі чемпіонів із гучної перемоги з рахунком 5:0 над "Антверпеном" на стадіоні "Олімпік Луїс Компаніс".

Перемогу над "Антверпеном" каталонській "Барселоні" принесли голи Жоау Фелікса, Роберта Левандовського та Гаві. Команда Хаві Ернандеса забила 10 м'ячів у двох своїх останніх поєдинках, при цьому Марк-Андре Тер Штеген зберіг ворота у недоторканності.

Це була найбільша перемога "Барселони" в Лізі чемпіонів з того часу, як вона обіграла "Парі Сен-Жермен" з рахунком 6:1 у матчі-відповіді 1/8 фіналу в сезоні 2016/2017.

Збірна України поступилась Італії у кваліфікаційному матчі Євро-2024

Збірна України зазнала другої поразки у відборі до Євро-2024 та знову не змогла перемогти Італію. У паралельному поєдинку групи C Північна Македонія переграла Мальту на виїзді.

Тепер відразу три команди – Україна та обидва переможці вечора – мають по 7 очок. 14 жовтня "синьо-жовті" зіграють проти балканців.

Читайте також: 

  • Зінченко та Ребров висловилися про нічию з Англією у відборі на Євро-2024

  • Збірна України розіграла нічию зі збірною Англії

  • Україна — Англія. Онлайн-трансляція кваліфікаційного матчу Євро-2024

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?