Зінченко та Ребров висловилися про нічию з Англією у відборі на Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зінченко та Ребров висловилися про нічию з Англією у відборі на Євро-2024

Зінченко та Ребров висловилися про нічию з Англією у відборі на Євро-2024
Джерело:  online.ua

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко та головний тренер Сергій Ребров прокоментували нічию з командою Англії в матчі 5-го туру відбору на Євро-2024.

Джерело: BBC

Зінченко та Ребров висловилися про нічию з Англією у відборі на Євро-2024

У поєдинку на "Тарчинські Арені" у польському Вроцлаві збірна України здобула нічию проти Англії. Напружена гра завершилася з рахунком 1:1.

 Для нас це дивовижний результат. Англія – одна з найкращих команд світу. Ми знали, що буде важко і нам доведеться багато захищатися. Загалом у нас все вийшло добре. Звичайно, ми могли б зіграти краще, але проти такої команди Англії нам важко. Перед моїм голом була дивовижна гра команди на правому фланзі. Я намагався бути в тому місці, де мав бути. Мені трохи пощастило. Атмосфера була неймовірна. Було відчуття, що ми граємо вдома. Величезна подяка за підтримку людям, які сьогодні були з нами, і тим, хто дивився матч вдома. Я дуже сподіваюся, що дуже скоро ми зможемо зіграти вдома. Гравці збірної Англії – мої друзі. Із деякими з них я грав раніше, з деякими я граю зараз. Усі вони – дивовижні люди та футболісти, – заявив Зінченко.

Реакція Реброва

Гравці зробили дуже гарне свято для людей. На стадіоні була дуже хороша атмосфера. Ніхто не хоче повертатися додому, тому що справа не тільки в результаті, а й в грі. Англія змінила нашу тактику. Ми намагалися атакувати, але в першому таймі Англія була сильною. Вони контролювали м'яч, але у футболі недостатньо контролювати м'яч. Англія створила не так багато моментів, тому що ми дуже добре захищалися. Я щасливий, ви бачите, що всі люди щасливі. Ми повинні поважати суперника, але ми також повинні думати про свою гру. Думаю, що гравці зробили це. Якщо ви бачите обличчя гравців, то вони дуже втомлені. Дуже важко грати проти Англії. У них зараз немає емоцій, тому що вони дуже втомилися. Ми показали характер, що дуже важливо. У гравців є бажання розвиватися. Будь-якому тренеру потрібен час. Я думаю, що завдяки хорошим результатам гравці повірять у те, що ми намагаємося їм показати", – сказав Сергій Ребров.

Наразі збірна України з 7 очками посідає друге місце у своїй групі відбору на Євро-2024. Лідирує з 13 балами Англія. Команди Італії та Північної Македонії набрали по три залікові пункти, Мальта – жодного.

Наступний матч підопічні Реброва зіграють 12 вересня з Італією в рамках 6-го туру відбору Євро-2024. Того ж дня англійці у Глазго проведуть товариську зустріч з Шотландією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?