Барселона планує посилити команду відомим українським футболістом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона планує посилити команду відомим українським футболістом

Барселона планує посилити команду відомим українським футболістом
Джерело:  online.ua

Керівництво іспанського клубу "Барселона" всерйоз зацікавилося відомим українським нападником Романом Яремчуком. Наразі саме його кандидатуру розгядають як один з варіантів підсилення атаки.

Джерело: Diario Gol

Яремчук може стати гравцем "Барселони"

Іспанська "Барселона" не втомлюється активно шукати нападників, які можуть посилити команду. Ні для кого не секрет, що чи не головним претендентом на перехід на "Камп Ноу" був уругваєць Дарвін Нуньєс,особливо враховуючи той факт, що у першому матчі між цими командами в Португалії він оформив дубль.

Однак керівництво команди шокувала ціна – "Бенфіка" хоче за 22-річного нападника не менше 60 мільйонів євро. У "блаугранас" не приховують, що не планують витрачати такі гроші на одного гравця.

У зв'язку з цим "Барселона" почала розглядати дешевші варіанти підсилення атаки. І серед них якраз і опинився Яремчук. У матчі проти "Барселони" в Іспанії він мало не забив гол – воротар вже вибив м'яч з лінії воріт.

Ба більше, його трансферна вартість наразі є доступною для "Барселони". Згідно даними видання Transfermarkt, українського нападника оцінюють 17,5 мільйона євро. Останній, до слова, лише декілька місяців перейшов в"Бенфіку" за 17 мільйонів євро, і за цей час провів 18 матчів, забивши чотири голи та віддавши чотири результативні паси.

Попри те, що президент Барселони Жуан Лапорта не проти бачити Яремчука в клубі, головний тренер команди Хаві поки не поділяє його ентузіазму.Поки в складі Барселони є четверо гравців, які можуть зіграти на позиції центрального нападника – Мемфіс Депай, Мартін Брейтвейт, Серхіо Агуеро та Люк де Йонг. Однак останній – орендований в Севільї, а Агуеро може закінчити кар'єру через проблеми з серцем. В лазареті команди перебуває і Брейтвейт, - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?