Барселона змінила головного тренера перед матчем з Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Барселона змінила головного тренера перед матчем з Динамо

Барселона змінила головного тренера перед матчем з Динамо
Джерело:  online.ua

Після того, як Рональда Кумана звільнили з посади головного тренера Барселони, у ФК вже встигли назвати ім’я нового. Ним має стати колишній гравець клубу, що раніше неабияк прославився технічністю своєї гри — Хаві Ернандес. Про звільнення повідомили сьогодні вночі, після поразки від "Райо Вальєкано” у чемпіонаті країни.

Джерело:  RAC1

Рішення звільнити Кумана оголосив Президент клубу, Жоан Лапорта.

“Рональд Куман попрощається з командою у четвер на "Сіутат Еспортіва Жоан Гампер" (база клубу). "Барселона" дякує тренеру за його роботу в клубі та бажає усього найкращого у подальшій кар'єрі", - йдеться у заяві.

Варто зазначити, що під командуванням Кумана "Барселона" програла "Реалу" (1:2) та "Райо Вальєкано" (0:1). Це останні два матчі, які провела збірна Іспанії і успішними їх не назвеш.

За цей сезон команда здобула лише три перемоги, одну з яких – над київським “Динамо”. Це лише третина від загальної кількості матчів, їх було десять. Це призвело до того, що ФК побив новий антирекорд - це вперше з 1987 року всесвітньовідомий іспанський клуб тричі поспіль програла виїзні матчі без забитих голів. Серія матчів кінця 80-хроків закінчилась звільненням тренера, цьогоріч керівництво клубу вирішио зробити так само.

Тиск на Кумана тривав з самого початку сезону, особливо посилився після поразки від "Реала": фанати блокували машину тренера при виїзді з "Камп Ноу".

Новим головним тренером Барселони має стати інший легендарний ексгравець клубу — Хаві Ернандес.
41-річний фахівець уже погодив із «синьо-гранатовими» умови співпраці. Тепер Барселона має домовитися про розірвання контракту Хаві з катарським Аль-Саддом.

Виїзна гра Ліги чемпіонів із київським Динамо

Очолити Барселону Хаві має після перерви в листопаді на іграх збірних. Першим поєдинком на новій посаді для тренера буде матч чемпіонату Іспанії з Еспаньолом.

Зважаючи на кадрові зміни, до виїзної гри Ліги чемпіонів із київським Динамо, , «синьо-гранатових» готуватиме Ернандес.

Спортивні аналітики, однак, припускають, що посада в.о. головного тренера може лягти на плечі Серхі Бархуан, який очолює дубль каталонського клуба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?