Баварія — Динамо: де та коли дивитися важливий для киян матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баварія — Динамо: де та коли дивитися важливий для киян матч Ліги чемпіонів

Баварія — Динамо: де та коли дивитися важливий для киян матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб “Динамо”, який виступає у груповому етапі Ліги чемпіонів, вже ввечері у середу, 29 вересня, проведе наступний матч у єврокубці - проти мюнхенської “Баварії”.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, гра триватиме на мюнхенському стадіоні “Альянц Арена”. Початок її запланований на 22:00 за українським часовим поясом.

Транслюватиме зустріч на полі український сервіс MEGOGO, який наразі став офіційним транслятором усіх єврокубків.

Динамо в Лізі чемпіонів

Нещодавно київський клуб під тренерством румунського фахівця Мірча Луческу провів перший тур групового етапу найпрестижнішого клубного турніру Європи - грою проти “Бенфіки”. Вона закінчилася нічиєю, без жодного голу.

Своєю чергою мюнхенський опонент киян, який є чинним чемпіоном бундесліги, розгромив напередодні каталонську “Барселону”. з рахунком 3:0.

Матч Баварія - Динамо

Тренер Луческу нещодавно відзначив складність гри для київської підшефної йому команди. Він буквально назвав опонента з Німеччини надзвичайно потужним клубом.

“Так, справді, “Баварія” виглядає зараз як машина, яка досягає результату та запрограмована на перемоги. У її складі виступають найкращі футболісти чемпіонату Німеччини, є як гравці з великим досвідом, так і дуже талановиті. Я вимагаю від своєї команди, щоб вони йшли з поля з високо піднятою головою, зробивши все можливе й неможливе. І щоб їм не було соромно за виконану роботу.

Це найсильніша команда в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, і в них дійсно високі шанси виграти турнір. Збалансована команда, особливо у фізичному плані, із потужними швидкими гравцями, а також талановитими виконавцями. Для нас важливо, що ми знаходимося в Лізі чемпіонів, і можемо грати з такими командами. Це наша мрія”, - резюмував він.

Водночас разом з “Динамо” не вилетів до Німеччини один з зіркових нападників - Віталій Буяльський. Втрата лідера на майбутньому матчу навіть у тренерському штабі оцінена як незамінна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?