Байден готує удар по Трампу, який не відпускає владу в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден готує удар по Трампу, який не відпускає владу в США

Байден готує удар по Трампу, який не відпускає владу в США
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп продовжує затягувати процес передачі повноважень переможцю виборів Джо Байдену. Натомість майбутній державний лідер США готується оголосити кандидатур на важливі посади вже незабаром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За відомостями джерел телеканалу, йдеться про терміни наступного тижня. Найбільш ймовірно, політик виступить з відповідною заявою у понеділок чи вівторок, 23 чи 24 листопада.

Вже напередодні Байден підтвердив, що має кандидата на посаду міністра фінансів.

Демократ планує настільки оперативно розкрити карти на свою майбутню команду саме через Трампа, оскільки та намагається затягнути процеси транзиту влади з якихось особистих причин — значних порушень на виборах поки що не виявили.

У разі звичайного перебігу подій, без витівок Трампа, Байден планував не оголошувати кандидатів до підбивання підсумків виборів до Сенату.

"Ми хочемо заявити про те, що ми вже діємо, вже готуємося до роботи", - зауважив один з представників демократичної команди політиків.

Нагадаємо, вибори відбулися 3 листопада, однак суперечки тривають станом на 20-те число. Трамп стверджує, що саме він переміг за підсумками голосування, але "підступні" демократи вкрали у половини американців чесні результати. Утім. його ледве хто підтримує у таких твердженнях навіть серед республіканців.

Як повідомляв ONLINE.UA, журналістам вдалося дізнатися неочікувану інформацію: вони з’ясували, що Дональд Трамп навмисно затягує процес передачі влади та ставить під сумнів результати голосування, щоб помститися демократам. Американський лідер ніяк не може пробачити своїм ворогам за висловлювання про нелегітимність виборів у 2016 році та ініціювання "російського розслідування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?