Байден публічно обізвав Трампа "цуциком Путіна" під час перших дебатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден публічно обізвав Трампа "цуциком Путіна" під час перших дебатів

Байден публічно обізвав Трампа "цуциком Путіна" під час перших дебатів
Джерело:  online.ua

29 вересня (за київським часом – вранці 30 вересня) у місті Клівленд пройшли президентські дебати між кандидатами від Республіканської та Демократичної партії, Дональдом Трампом та Джо Байденом. Не можна не звернути увагу на те, що дискусія суперників була безпрецедентно емоційною - вони не тільки накинулися одне на одного з гучними звинуваченнями, але й згадали про Україну та очільника Кремля Володимира Путіна. Попри досягнуті раніше домовленості про правила дебатів, очільник Білого дому переривав буквально кожну відповідь та репліку Джо Байдена, ігноруючи докори та зауваження ведучого, журналіста Кріса Воллеса, про те, що такі дії є порушенням, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Що цікаво, ця тактика виявилася доволі успішною для чинного американського лідера, особливо у першій частині дебатів. Його суперник був помітно дезорієнтованим, забував, що хотів сказати, плутав слова, а потім також почав перебивати самого Дональда Трампа.

"Опоненти обмінялися також образливими висловами на адресу один одного, при чому Джо Байден був навіть жорсткішим. Реагуючи на дії Трампа, у дискусії, він називав чинного президента США "клоуном" та намагався зупинити його фразами на кшталт "А не заткнув би ти пельку" (Why don’t you shut up, man?). Обидва кандидати під час дебатів постійно звинувачували один одного у брехні. Трамп також звертав увагу на заяви однопартійців Байдена, які представляють крайньо ліву частину Демпартії, через що його супернику доводилося виправдовуватися", - йдеться в повідомленні.

Не можна не звернути увагу на те, що дискусія кандидатів, яка тривала півтори години, не зачіпала зовнішню політику, однак Байден та Трамп все одно встигли обмінятися звинуваченнями із цього приводу. Байден, зокрема, назвав Трампа "цуциком Путіна" (Putin’s puppy). Натомість Трамп звинуватив родину Байдена у зловживанні владою у той час як Джо Байден був віцепрезидентом, згадавши про те, що його син Хантер Байден почав "заробляти мільйони в Україні та у Китаї", попри те, що "до того ніде не працював". Що також важливо розуміти, очільник Білого дому під час дебатів не захотів публічно засуджувати білий супрематизм – ідеологію білого расизму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп кинув новий виклик Джо Байдену.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?