Байден відреагував на заяву Путіна про різдвяне перемирʼя
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден відреагував на заяву Путіна про різдвяне перемирʼя

Байден відреагував на заяву Путіна про різдвяне перемирʼя
Джерело:  online.ua

Голова Білого дому Джо Байден скептично поставився до заяв Кремля стосовно різдвяного перемирʼя в Україні.

Джерело:   CNN

США не вірять заявам Кремля про різдвяне перемирʼя

На думку президента США, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін на тлі ганебної поразки у розв'язаній війні проти України просто намагається знайти кисень та виход з патової для себе ситуації.

Я неохоче реагую на все, що говорить Путін. Мені здалося це цікавим. Він був готовий бомбити лікарні, дитячі садки та церкви 25-го числа і на Новий рік. Тобто, я думаю, він намагається знайти кисень, - зазначив президент США.

Так, на думку секретаря РНБО Олексія Данілова, пропозиція Кремля щодо різдвяного перемирʼя звичайне цинічне лицемірство, якому не можна вірити.

Тим більше, що проклемлівська влада взагалі не має жодного відношення до християнства після численних вбивств українців.

Яке відношення до християнського свята Різдва має зграя дрібних кремлівських чортів-іблісів? Хто повірить мерзоті, яка вбиває дітей, обстрілює пологові будинки, катує полонених? Режим припинення вогню? Брехня та лицемірство. Ми вас гризти будемо в співучій тиші української ночі, - наголосив секретар РНБО.

На пропозицію Кремля також відреагувала очільниця МЗС Німеччини Анналена Бербок.

Якби Путін хотів миру, він би повернув своїх солдатів додому, і війна закінчилася б. Але, очевидно, він хоче продовжити війну, після невеликої перерви, - зазначила голова німецької дипломатії.

Вона наголосила, що так зване припинення вогню не приносить ні свободи, ні безпеці людям, які живуть у щоденному страху під російською окупацією.

Саме тому ми продовжуватимемо підтримувати українців - щоб вони знову могли жити у світі та самовизначенні, - зазначила Бербок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?