Подоляк назвав умову для тимчасового перемир'я після рішення Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк назвав умову для тимчасового перемир'я після рішення Путіна

Подоляк назвав умову для тимчасового перемир'я  після рішення Путіна
Джерело:  online.ua

Радник очільника ОПУ Михайло Подоляк відповів на наказ російського диктатора Володимира Путіна щодо припинення вогоню по всій лінії бойових зіткнень в Україні під приводом "різдвяного перемирʼя". Представник команди Володимира Зеленського наголосив, що "тимчасове перемир’я" може початися лише тоді, коли армія РФ покине територію України. 

Джерело: Твіттер-сторінка Михайло Подоляк

Подоляк відреагував на наказ Путіна щодо тимчасового перемир'я

РФ має залишити окуповані території – лише тоді у неї почнеться "тимчасове перемир'я". Лицемірство залиште собі, — підкреслив Михайло Подоляк.

Він також вкотре нагадав Путіну та міжнародній спільноті, що це не Україна атакує чужу територію і вбиває цивільне населення.

Представник ОПУ наголосив, що агресором у цій війні є саме Росія.

На переконання Михайла Подоляка, рішення очільника Кремля— це винятково пропагандистський жест

Росія всіляко намагається хоча б на певний час знизити інтенсивність боїв та інтенсивність ударів по своїх логістичних центрах для того, щоб отримати час на проведення додаткової мобілізації, будівництва масштабних укріплень на захоплених територіях і перегрупування армії. Це не вийшло зробити тими чи іншими військовими способами. Тому в хід пішли стандартні інформаційні виверти, — пояснив радник глави ОПУ.

За словами Михайла Подоляка, офіційна Москва намагається продемоснтувати міжнародній спільноті нібито "гуманістичні підходи у війні" і спробувати переконати Євросоюз у тому, щоб він почав тиснути на Україну.

Ба білшьше, команда Путіна домагається "негайних переговорів, прийняття російського ультиматуму, нової лінії поділу".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?