Бенксі опублікував відео про створення своїх графіті в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

Бенксі опублікував відео про створення своїх графіті в Україні

Бенксі опублікував відео про створення своїх графіті в Україні
Джерело:  online.ua

Британський вуличний художник Бенксі опублікував відео про створення робіт в Україні. Всього він створив сім муралів.

Джерело: Бенксі

Бенксі показав, як створював роботи в Україні

Британський вуличний художник Бенксі підтвердив, що створив сім муралів у різних місцях України, включаючи Київ, Ірпінь і Бородянку —місця, які найбільше постраждали від російських бомбардувань.

Минулого тижні три роботи Бенксі помітили в Україні. На одній роботі зображено чоловіка, схожого на російського президента Володимира Путіна, якого кидають на підлогу під час боротьби з молодим хлопцем — Путін має чорний пояс у цьому виді спорту.

На іншій роботі зображено двох дітей, які використовують протитанковий їжак як гойдалку, а на третій роботі, намальованій на руїнах розбомбленої будівлі, зображено гімнастку, яка виконує стійку на руках.

На інших роботах зображена жінка в халаті й у протигазі та з вогнегасником; бородатий чоловік, що приймає ванну.

Нові роботи — перші публічні мурали Бенксі за більш ніж рік.

Раніше Бенксі вже робив проєкт, пов’язаний з Україною – у березні репродукція однієї з його найвідоміших антивоєнних робіт «Солдати CND» була продана на аукціоні, зібравши 106 505 доларів для дитячої лікарні в Києві. Оригінальний мурал вперше з'явився біля будівлі парламенту в Лондоні в 2003 році під час протестів проти війни в Іраку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?