Берінчик пояснив рішення Джошуа щодо бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Берінчик пояснив рішення Джошуа щодо бою з Усиком

Берінчик пояснив рішення Джошуа щодо бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Відомий український боксер Денис Берінчик (16-0, 9 КО) озвучив свою версію, чому британець Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) неочікувано для всіх відмовився від відступних і все-таки вирішив провести реванш із чемпіоном світу WBA, WBO, IBF Олександром Усиком (19-0, 13 КО).

Джерело: Luckypunch.net

Берінчик відповів, чому Джошуа відмовився від відступних за бій з Усиком

Британський боксер всіляко демонструє, що наступний бій він хоче провести проти непереможного українця Олександра Усика. Як відомо, Ентоні Джошуа пропонували 90 мільйонів доларів за відтермінування бою з противником.

Гроші? Та їх уже й так у Джошуа повно. Також якби і Усику сказали: "На тобі відступні", він сказав би, що вони йому не потрібні. Тут уже просто мужик хоче побитися. Бокс – це чоловічий вид спорту, тут потрібно доводити свою спроможність. Тут уже матеріальна цінність йде на другий план, – прокоментував ситуацію, що склалася, Денис Берінчик.

Реванш Усика й Джошуа може не відбутися — відома причина

Як стверджує Френк Уоррен, який представляє інтереси чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, він наразі працює над організацією поєдинку з Усиком.

Він також звернув увагу на те, що бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту може бути оголошено уже незабаром.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа (фото — facebook.com/Alexanderusyk)

Це сага, але якщо говорити між нами, то так чи інакше ми можемо до чогось прийти. Ми все ще працюємо над деталями, але я вірю, що після вихідних нам вдасться досягти певного прогресу, і тоді буде що оголосити. Усі у боксі хочуть побачити поєдинок за звання абсолютного чемпіона між Тайсоном та Усиком. Я хочу побачити його просто як уболівальник. Тож це бій, який ми намагаємося влаштувати, – розповів Френк Уоррен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?