Берлусконі вірить у згоду Зеленського на переговори з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Берлусконі вірить у згоду Зеленського на переговори з Путіним

Берлусконі вірить у згоду Зеленського на переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

Експрем’єр-міністр Італії та давній друг очільника Кремля Сільвіо Берлусконі висловив впевненість у тому, що український лідер Володимир Зеленський може згодитися на перемовини з диктатором Володимиром Путіним, якщо Україні перестануть допомагати зброєю і натомість пропонуватимуть лише допомогу у відновленні.

Джерело:  La Repubblica

Берлусконі прогнозує перемовини Зеленського з Путіним

(Переговори між Україною і РФ) можливі, тільки якщо в якийсь момент Україна зрозуміє, що більше не може розраховувати на зброю і допомогу, і якщо натомість Захід пообіцяє надати їй сотні мільярдів доларів на відбудову зруйнованих війною міст. У такому випадку Зеленський, можливо, погодиться сісти за стіл переговорів, – стверджує друг Путіна.

Журналіст, який спілкувався з одіозним політиком, заперечив та нагадав останньому, що перед переговорами країна-агресорка повинна вивести війська з території України.

Берлусконі почав цинічно заявляти, що питання входження Криму до складу РФ обговорюватися не повинне, однак на Донбасі має відбутися новий референдум під контролем Заходу.

Окрім того, колишній лідер Італії бідкається, що двічі намагався додзвонитися до Путіна, однак жодного разу йому не вдалося це зробити.

На скандальні заяви Сільвіо Берлусконі вже відреагував лідер однієї з центристських опозиційних партій "Дія!" Карло Календа, заявивши, що "Берлусконі продовжує вести пропаганду на користь Путіна, не зважаючи на наслідки".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?