Без їжі та води: російські військові жаліються на жахливі умови перебування на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Без їжі та води: російські військові жаліються на жахливі умови перебування на фронті

Без їжі та води: російські військові жаліються на жахливі умови перебування на фронті
Джерело:  online.ua

Представники Головного управління військової розвідки Міноборони України з перехоплених розмов російських військових дізнались, що ті перебувають на фронті без їжі та води та жаліються на масове пияцтво керівної ланки.

Джерело: Facebook-сторінка ГУР МО

Командування армії РФ кидає власних військових помирати в Україні

Росіянин, який знаходиться в Донецькій області, розповів родичам про непрофесіоналізм командування.

У жопі коротше взагалі, з автоматами проти танків. Це взагалі божевілля, наш цей.. командири всі в гівно п'яні ходять... Вони одразу тікають, зв'язку з ними немає і все блін, - розповідає військовий російської армії.

У свою чергу, у командирів достатньо їжі та води, а солдати страждають від спраги.

Ми пили вже з калюжі, я от тиждень вже в туалет навіть не ходжу, бо нічим навіть, - зізнається російський військовий.

При цьому росіянин просить нікому не переказувати його слова, бо боїться нести за них відповідальність.

Зі свого боку аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що мобілізація не допомогла російській армії досягти жодних успіхів в районі Бахмуту на Донеччині та в цілому уздовж усієї лінії фронту.

Окупанти домоглися обмеженого наступу на український опорний пункт в Бахмуті, але дуже повільними темпами та з великими втратами.

Росія фальсифікує заяви про настання в районі Бахмута, щоб зобразити свої успіхи як мінімум в одному секторі на тлі великих втрат на північному сході та півдні України.

Завершена мобілізація в Росії навряд чи вплине на бойову міць Росії, пишуть аналітики.

Президент РФ Володимир Путін описав співвідношення 50 на 50 між мобілізованим персоналом для бойових та допоміжних операцій в Україні.

Це співвідношення передбачає, що загалом 150 тисяч мобілізованих військовослужбовців буде розгорнуто для бойових дій в Україні після завершення навчання, ймовірно, десь у листопаді.

Направлення Росією 41 тисячі погано навчених військовослужбовців в Україну, можливо, тимчасово зміцнив російські оборонні лінії, хоча ці резервісти ще не зіткнулися з тяжкістю великого і підготовленого українського контрнаступу, зазначають експерти.

Розгортання не призвело до значного збільшення бойової сили Росії. Таким чином, розгортання додаткових 110 тисяч мобілізованих у бойових частинах навряд чи змінить траєкторію війни, вважають аналітики.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?