Безпілотники атакували російські Смоленськ та Сочі — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Безпілотники атакували російські Смоленськ та Сочі — відео

Безпілотники атакували російські Смоленськ та Сочі — відео
Джерело:  online.ua

1 жовтня над Смоленськом та Сочі РФ літали невідомі дрони. У Міноборони Росії заявили, що ППО збила чотири безпілотники.

Джерело:  місцеві Telegram-канали та Міноборони РФ

Дрони знову атакували РФ

Невідомі дрони літали над російським Смоленськом. Губернатор області заявив, що безпілотники намагались вдарити по авіаційному заводу у Смоленську.

Також дрони помітили у Сочі у Краснодарському краї РФ. У мережі пишуть, що дрон або його уламки впали у районі аеропорту, після чого там помітили дим. Росіяни заявляють, що в аеропорту Сочі затримують 14 рейсів.

З метою забезпечення безпеки в міжнародному аеропорту Сочі вводилося тимчасове обмеження польотів. Рейси, що прямували на курорт, були оперативно перенаправлені на запасні аеродроми. З 8:20 ранку аеропорт працює у звичайному режимі на прийом та випуск повітряних суден. У Сочі все штатно. Ситуація у місті спокійна, - написав мер міста.

При цьому у Шойгу пишуть про "відбиту атаку" дронів і традиційно звинувачують Україну. Міноборони РФ заявило, що збило три безпілотники у Смоленській області.

Що відомо про нещодавні атаки по території РФ

Нагадаємо, що 26 вересня губернатор регіону Роман Старовойт заявив, що у Курській області внаслідок атаки безпілотника без світла залишилися сім населених пунктів.

Він заявив, що вибуховий пристрій на електричну підстанцію скинув дрон. Водночас постраждалих немає.

У Міноборони РФ заявили, що в ніч на 26 вересня сили ППО нібито знищили 5 безпілотників у Курській області.

25 вересня ГУР повідомило, що дрон атакував аеродром "Халино" ("Курск-Восточный"). Удару завдано по приміщенню, де перебувало керівництво 14-го гвардійського винищувального авіаполку ім. Жданова.

Серед поранених або загиблих командир 14-го авіаполку, його заступник, група офіцерів-авіаторів, працівники аеродрому.

24 вересня безпілотник атакував адміністративну будівлю в центрі Курська. Ймовірно, це була будівля ФСБ. Пізніше Старовойт поінформував про скасовування Дня міста в Курську, що зазвичай відзначають у цей день.

Того ж дня дрон вдарив по нафтопереробному заводу біля місцевого аеродрому. Повідомлялося про 4 поранених.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?