Бій українського чемпіона світу з боксу перенесено на невизначений термін
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій українського чемпіона світу з боксу перенесено на невизначений термін

Артем Далакян
Джерело:  ФБУ

Бій українського чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі Артема Далакяна (22-0, 15 КО) проти обов'язкового претендента Сеїго Акуї (18-2-1, 11 КО) перенесено на невизначений термін.

Що відомо про бій Артема Далакяна

Поєдинок мав відбутися 15 листопада в Токіо в рамках шоу, у головній події якого було заплановано зустріч Такуми Іноуе та Джервіна Анкахаса. Однак Іноуе отримав травму, тому весь боксерський вечір було перенесено.

Свій минулий бій Далакян провів у січні, коли здобув перемогу над Давидом Хіменесом одноголосним рішенням суддів. Український боксер володіє титулом з лютого 2018 року і захистив його вже шість разів.

Що відомо про бій Усика проти Ф'юрі

29 вересня чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі і володар титулів WBA, WBO, IBO і IBF Олександр Усик підписали контракт на проведення поєдинку.

Найбільший бій у світовому боксі пройде на арені Kingdom Arena.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі проведуть бій за звання абсолютного чемпіона світу 23 грудня. Це буде перший подібний поєдинок за 24 роки. Він пройде в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 

Ф'юрі та Усик не могли погодити проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі кілька місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?