Білий дім назвав абсурдом заяви Путіна на параді в Москві
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім назвав абсурдом заяви Путіна на параді в Москві

Білий дім назвав абсурдом заяви Путіна на параді в Москві
Джерело:  online.ua

У США назвали брехнею та абсурдом промову Путіна на параді 9 травня в Москві про те, ніби країни Заходу самі винні у тому, що Росія розв’язала війну в Україні.

Джерело: брифінг Джен Псакі

РФ є фабрикою дезінформації

Припущення, буцімто війна, яку веде президент Путін, була спричинена планами Заходу, – це явна брехня та абсурд, - сказала Псакі.

Вона підкреслила, що інші заяви, озвучені Путіним на параді, є ще однією «версією перегляду історії, яка набула форми дезінформації».

При цьому, нагадала Псакі, це вже мало місце в російських методичках.

Але, на щастя, зараз усі знають – і журналісти по всьому світу, і звичайні люди в Європі й Америці, якою «фабрикою дезінформації» є Путін і Кремль.

Вона також наголосила, що необхідно пам’ятати про справжній сенс нинішнього свята, який полягає у відзначенні перемоги над нацизмом.

Нагадаємо, що під час параду Путін заявив, що повномасштабний напад на Україну був «превентивним», таким чином РФ дала «попереджувальну відсіч агресії» з боку НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?