Білл Гейтс заявив про шанс врятувати планету
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл Гейтс заявив про шанс врятувати планету

Білл Гейтс заявив про шанс врятувати планету
Джерело:  online.ua

На думку мільярдера та філателіста Білла Гейтса, тільки екологічно чисте виробництво дозволить врятувати планету від катастрофічних наслідків глобального потепління.

Джерело: Wired

Білл Гейтс закликає запобігти кліматичній катастрофі

Нам потрібні нові способи вирощування продуктів харчування, виготовлення речей, пересування, вироблення електроенергії, обігріву та охолодження наших будівель без викиду парникових газів. Зараз світові потрібна нова чиста промислова революція, щоб ми могли досягти чистого нуля до 2050 року. Це амбітна мета, але досяжна, - заявив Гейтс.

Підприємець підкреслив, що вже починаючи з наступного року відбудеться те, що має прискорити перехід до чистого виробництва.

Гейтс зазначив, що питання загрози катастрофічних наслідків зміни клімата стане пріорітетним серед глобальних питань.

У 2022 році найбільшого успіху досягнуть компанії, що спрямовують інвестиції не тільки у сталий розвиток, а й вкладають у розвиток чистих технологій, які дозволять скоротити кількість викидів у майбутньому. Я з нетерпінням чекаю наступного року і вважаю, що ми тільки перебуваємо на початку революції, яка буде заснована на чистих технологіях наступного покоління. Майбутнє завдання не може бути більш серйозним, але насіння чистої нульової економіки закладається по всьому світу, - зазначив Гейтс.

Прогнози провідного мільярдера

Відомий бізнесмен, філантроп та засновник Microsoft Білл Гейтс виступив з черговим інтригуючим прогнозом. Він попередив, що однією із найбільших проблем у 2022 році стане недовіра людей до світових урядів.

Бізнесмен звернув увагу на те, що державні інститути відіграють ключову роль у боротьбі проти змін клімату і пандемії. Однак, як стверджує Білл Гейтс, вони не можуть бути результативними, якщо населення принципово відкидає їхнє керівництво.

Філантроп озвучив припущення, що довіру до владних структур, цілком ймовірно, похитнула саме пандемія коронавірусу. Після початку пандемії, дезінформація про хворобу та вакцинацію масово розповсюджувалась як у Штатах, так і у решті держав, що знизило кількість вакцинованих і загальмувало темпи боротьби проти коронавірусу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?