Білл Гейтс приголомшив новим прогнозом щодо майбутнього людства
Категорія
Технології
Дата публікації

Білл Гейтс приголомшив новим прогнозом щодо майбутнього людства

Білл Гейтс приголомшив новим прогнозом щодо майбутнього людства
Джерело:  online.ua

Співзасновник Microsoft та мільярдер Білл Гейтс озвучив новий сміливий прогноз щодо майбутнього людства. На його переконання, вже за два-три роки більшість офісних зустрічей буде проходити у метавсесвіті.

Джерело: офіційний блог Білла Гейтса

Незабаром усі робочі зустрічі відбуватимуться у метавсесвіті - Білл Гейтс

За словами підприємця, незабаром усі офісні робочі місця будуть революціонізовані за допомогою метавсесвіту, озвучивши прогноз, що віртуальні зустрічі перейдуть від 2D-зображень до повноцінних 3D-аватарів.

Ідея полягає в тому, що ви зрештою використовуватимете свій аватар для зустрічі з людьми у віртуальному просторі, яке імітує відчуття перебування з ними в реальній кімнаті, - зазначив Білл Гейтс.

Як стверджує філантроп, ці аватари отримають змогу зустрічатися у віртуальних просторах для зв'язку, дозволяючи колегам спільно використовувати віртуальні офіси за тисячі кілометрів за допомогою гарнітур віртуальної реальності та рукавичок для захоплення руху, "щоб точно передати ваш вираз обличчя, мову тіла та якість вашого голосу".

Білл Гейтс (фото - flickr)

Люди не повинні припускати, що якість програмного забезпечення, що дозволяє створювати віртуальні програми, залишиться незмінною. Прискорення інновацій лише починається, - переконаний бізнесмен.

Окрім того, Білл Гейтс звернув увагу на те, що в наступному році його компанія планує випустити свої власні гарнітури та рукавички віртуальної реальності, які можуть використати "веб-камеру для анімації аватара, який використовується в поточній конфігурації 2D".

Ба більше, за його словами, венчурний підрозділ Microsoft, M12, уже очолив раунд фінансування серії у розмірі 27 млн для крипто-стартапу Palm NFT Studio.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?