Гейтс після розлучення став біднішим і опустився в рейтингу мільярдерів
Категорія
Світ
Дата публікації

Гейтс після розлучення став біднішим і опустився в рейтингу мільярдерів

Гейтс після розлучення став біднішим і опустився в рейтингу мільярдерів
Джерело:  online.ua

Американський мільярдер, засновник корпорації Майкрософт Білл Гейтс, після розлучення збіднів на кілька мільярдів і опустився в рейтингу найбагатших людей планети. Якщо раніше він займав 4 місце, то зараз опинився на 5 позиції.

Джерело: Forbes

Зараз статки Гейтса видання оцінює в 129,6 млрд доларів. Як стало відомо, після офіційного розлучення колишня дружина багатія Мелінда отримала загалом акції на 5,7 млрд доларів.

Інвестиційна компанія Cascade Investment відразу після розлучення Гейтсів передала Мелінді акції фірми Deere&Co на суму $3,2 млрд. Також минулого тижня Cascade Investment перевела жінці ще $2,4 млрд.

Цікаво, що тепер 4 місце в рейтингу займає інший відомий мільярдер, засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг.

Розлучення подружжя Гейтсів може увійти в історію як найдорожче в світі.

Розлучення Білла Гейтса

3 травня цього року Білл Гейтс і Мелінда Френч Гейтс, після 27 років подружнього життя, подали на розлучення. Наразі процес розлучення завершений.

Гейтси вирішили розірвати стосунки, але збираються продовжувати спільну благодійну діяльність. Мільярдери є співзасновниками одного з найкрупніших благодійних фондів в світі "Фонд Білла і Мелінди Гейтсів".

Раніше вони заявили, що домовилися про те, як розділити спільне сімейне майно. Однак подробиці цієї угоди не були розкриті і повідомлені пресі.

У ЗМІ з’явилася інформація, що своє розлучення пара мільярдерів почала обговорювати ще в 2019 році. Однією із причин розірвання стосунків могли стати зв'язки Гейтса зі звинуваченим у секс-торгівлі мільярдером Джеффрі Епштайном, пишуть таблоїди. Зазначається, що Мелінда ще у 2013 році почала хвилюватися через зв'язки чоловіка з Епштайном.

Мільярдер Джеффрі Епштайн відомий гучною кримінальною справою. Його мали судити за торгівлю сексуальними послугами, однак він покінчив з життям у тюремній камері у Нью-Йорку ще у серпні 2019 року. Джеффрі Епштейна звинувачували в управлінні величезною мережею з неповнолітніх дівчат, що надавали сексуальні послуги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?